Hoveniersbedrijf Buitenhuis

Buitenhuis Hoveniers, groen en kleurrijk...

Beplantingsplan

Bij het aanleggen van een tuin komt ongemerkt heel veel kijken. Bij Buitenhuis kunt u – rekening houdend met alle wensen en mogelijkheden – uw tuin helemaal op maat laten ontwerpen. Het beplantingsplan is één van de belangrijke zaken die wij met u bespreken tijdens de ontwerpschetsen. Het beplantingsplan bevat een inzichtelijke lijst met de namen van de planten en bomen, die binnen uw budget en tuinkarakter passen. Wij overleggen met u de kleurstelling en de plantplaats.

Kiest u voor statig geleide lindebomen, een strakke beukenhaag of een exclusieve taxus? Zijn weelderige vaste planten uw favoriete zomerbloeier of gaat u meer voor de een bodembedekkende beplanting? Wij kijken samen met u naar het karakter van de planten en bomen, waarbij we letten op de groeiwijze en schaduwrijke of zonnige plantplaatsen. U kunt vertrouwen op vakkennis en ervaring in ontwerp en uitvoering. Professioneel en altijd op de hoogte van de laatste tuintrends.

Wij werken met zorgvuldig geselecteerde leveranciers,die net als ons kiezen voor kwaiteit. Voor beplantingsplannen werken wij samen met Groothandel Tuinplanten Olaf Nijenkamp BV.